تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت


گل رز آبشار طلایی



گل رز آبشار طلایی، گیاهی چندساله از جنس رزا (Rosa) و خانواده Rosaceae معمولا به عنوان رز Lady Banks در جهان شناخته میشود بومی مرکز و غرب چین بیشتر در استان گانسو ، گوئیژو ، هنان ، هوبئی ، جیانگ سو ، سیچوان و یوننانو در کوه ها وارتفاعات 500 تا 2200 متر رشد می کند.

گل آبشار طلایی به صورت درختچه ای است و میتواند بیش از 6 متر بلند شود. بر خلاف بسیاری از گل های سرخ (رز)، این گونه بدون تیغ و خار است هر چند ممکن است برخی از اقسام آن تیغ هایی تا 5 میلی متر در شاخه های تنومند داشته باشند. برگهای این درخت همیشه سبز ، به طول 4 تا 6 سانتی متر ، با سه تا پنج (به ندرت هفت) برگچه به طول 2 تا 5 سانتی متر با حاشیه دندانه دار است. گلهای آن کوچک هستند و 1.5 تا 2.5 سانتی متر قطر دارند و عموماً سفید یا زرد کمرنگ می باشند.مشخصات گیاه شناختی :آبشار طلا جزء دستهٔ گیاهان چند ساله می‌باشد. رنگ گل‌های آن سفید یا زرد است. به دلیل اینکه گل آذین آن حالتی رو به پایین دارد به آبشار تشبیه گردیده‌است. گل آبشار طلا به صورت درختچه‌ای است و می‌تواند بیش از ۶ متر بلند شود. بر خلاف بسیاری از گل‌های سرخ (رز)، این گونه بدون تیغ و خار است هر چند ممکن است برخی از اقسام آن تیغ‌هایی تا ۵ میلی‌متر در شاخه‌های تنومند داشته باشند. برگ‌های این درخت همیشه سبز، به طول ۴ تا ۶ سانتی‌متراست. گل‌های آن کوچک هستند و ۱٫۵ تا ۲٫۵ سانتی متر قطر دارند و عموماً سفید یا زرد کمرنگ می‌باشند.
تکثیر گل رز آبشار طلایی به‌ وسیله قلمه خشبی در پائیز و پیوند جوانه در تابستان امکان‌پذیر است.

این گیاه از نظر روشنایی نیازمند آفتاب کامل است ولی از نظر دما گیاه مقاومی است و میتواند تا دمای -10 درجه را تحمل کند هرچند دمای ایده آل آن 15 درجه سانتیگراد است.

خاک سبك لومي شني يا لومي رسي با حاصلخيزي مناسب برای اغلب رز ها از جمله گل رز آبشار طلایی توصیه میشود

  انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۴               تعداد بازدید : 1056

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

پر فروش ترین های فورکیا



مطالب تصادفی

  • benders dictionary of nutrition and food technology
  • yoghurt
  • handbook of organic food safety and quality
  • handbook of milk composition
  • food fermentation and microorganisms

تمامی حقوق برای گلخانه محفوظ می باشد